Wat zeggen ze over me?

Eva zette me aan het denken, en bracht me stap voor stap tot de juiste bewoordingen. Ik was verrast door haar aanpak. - Mark Verhulst, eigenaar Kop en Munt, heb ik geholpen door hem veel vragen te stellen, aan het denken te zetten en de laatste tekstversie voor mijn rekening te nemen.

Eva vindt met humor, enthousiasme en snel schakelen op vakkundige wijze de essentie. - Met Roeland Bridié, InterTransfer Ondernemerscoaching besprak ik zijn What, How en vooral zijn Why.

Hartelijk dank voor je waardevolle bijdrage aan ons advies aan het CvB inzake wetenschappelijke integriteit. - Ik hielp Saskia van der Lijke, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, met het structureren en het veranderen van de toon en stijl bij een complex stuk tekst, met leesbaarheid als doel.

Eva is direct, spiegelt, confronteert en vraagt, daar kwam ik verder mee. - Voor het bedrijf van Dennis Heijmink, Duijd Fiscalisten, schreef ik enkele teksten waaronder een nieuwe heldere webtekst.

Naast haar mooie, pakkende LEAN-teksten, toont Eva grote betrokkenheid bij haar opdrachtgevers. Ze denkt mee, stelt de juiste vragen en verbindt. - Met Erik Toenhake, DutchSpirit heb ik regelmatig contact. We spraken elkaar over zakelijke zaken en over privéaangelegenheden, die toch vaak samengaan.

Eva schrijft persoonlijk, respectvol, snel, invoelend, creatief en origineel. - Annemieke den Boer, Lef rt en ik spraken elkaar over ons ondernemerschap. Mijn enthousiasme sprong zó naar haar over.

Eva denkt verder dan tekst alleen, ze graaft net zo diep tot ze de essentie van een tekst blootlegt, en geeft dan adviezen die niet alleen de tekst verbeteren, maar ook de achterliggende logica, ideeën en processen. - Met Martijn Jacobs, Loo van Eck, heb ik al jarenlang contact, zakelijk én privé.

De gemeente Nijmegen heeft de samenwerking met De Bovenkamer als zeer ondersteunend ervaren. Zelfs zonder diepgaande kennis van zaken, met het stellen van de juiste vragen, koos zij een verrassende invalshoek. Het resultaat was in ons geval, een tijdloze uitleg van een technisch onderwerp op een voor ieder begrijpbare wijze. - Ronald Sinnige, gemeente Nijmegen.